Referenties

Dagelijks helpen bij kinderen en jongeren en mogen we genieten van de behaalde successen. Vele kinderen en jongeren hebben dan ook mooie stappen vooruit gezet, mede met dank aan de begeleiding via Avanti K1ds.

Van vmbo naar havo


Mijn zoon is halverwege groep 7 gestart met de begeleiding. Hij had toen veel moeite met spelling en rekenen. Het schooladvies op dat moment luidde: 'een magere vmbo-kader leerling'. Na ruim 1,5 jaar wekelijkse begeleiding is het mijn zoon gelukt om te starten op een brugklas vmbo-t/havo. En daar is hij enorm trots op!
We bedanken Avanti K1ds dan ook enorm voor de geweldige begeleiding.

Ondanks dyslexie een 7 voor Engels


Toen mijn dochter met dyslexie in de brugklas kwam, bleek al snel dat Engels (vanwege haar dyslexie) een struikelblok zou vormen. We hebben toen de begeleiding van Avanti K1ds ingeschakeld, zodat ze thuis nog een rustig de leerstof kon doornemen en inoefenen. We houden de begeleiding voor 1 uur per week aan, want ze scoort nu gemiddeld een 7 voor Engels. 

 

Geduldig en begripvol met onze zoon


Remko als begeleider is het beste wat onze zoon is overkomen! Wij zijn erg blij met de aanpak die hij hanteert. Hij kent onze zoon erg goed en weet wat hij nodig heeft en biedt dit op de juiste manier aan. Wij hebben onze zoon, gediagnosticeerd met PDD-NOS, op een positieve manier zien veranderen. Zowel zijn gedrag als leerprestaties zijn er enorm op vooruit gegaan. Wij prijzen ons gelukkig met Remko als begeleider voor onze jongen.

 

 


Hij is eindelijk weer zichzelf


Onze zoon is sinds een half jaar een wekelijkse gast bij Avanti K1ds. Hij voelt zich goed op zijn gemak en durft (eindelijk weer!) zichzelf te zijn. Wij ervaren het als zeer prettig dat de stof die wordt behandeld op school met de begeleider nog eens extra 1-op-1 onder de aandacht van onze zoon komt. Zowel onze zoon, de leerkracht als wij als ouders ervaren de begeleiding als zeer waardevol. 

Enorme boost in zelfvertrouwen


We hebben Avanti K1ds gevraagd om onze zoon, die nu in de brugklas zit, te helpen met de moderne vreemde talen (Duits, Engels). De begeleider weet precies hoe hij om dient te gaan met de dyslexie van onze zoon. Onze zoon scoort nu weer (ruime) voldoendes voor Duits en Engels! Ook andere punten gaan omhoog, wellicht heeft het één met het ander te maken. We gaan zeker door!

 

Geen 'gevecht' meer aan tafel


Huiswerk maken was voor onze zoon altijd erg moeilijk. Vaak hadden we thuis een 'gevecht' aan de keukentafel. Toen zijn we bij Avanti K1ds terecht gekomen. Met een rustige, geduldige en taakgerichte aanpak helpt de begeleider onze zoon met zijn huiswerk en leert hij met hem voor toetsen. Binnen 2 maanden schoten de punten van onze zoon omhoog. Daar geniet hij zelf nog het meeste van!

 

 


Avanti K1ds biedt de juiste aandacht voor kinderen en jongeren op het gebied van gedrag, leren, sociaal-emotionele ontwikkeling en school.

Avanti K1ds is aangesloten bij SKJ kwaliteitsregister t.b.v. jeugd- en jongerenwerk.
Avanti K1ds is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder Kvk-nummer 59556463.

Avanti K1ds heeft een privacyverklaring die hier te lezen is.