Coaching


Coaching in het kort

  • maatwerk bij leer- en gedragsproblemen
  • hulp bij dyslexie, autisme, adhd en concentratieproblemen
  • individuele aandacht en iemand om je problemen mee te delen
  • hulp bij dagelijks terugkerende activiteiten om zodoende rust te creëren 

Begrepen voelen
Kinderen en jongeren met een leer- of gedragsprobleem voelen zich vaak niet begrepen. Ze doen, volgens hun omgeving, te veel fout. Met een persoonlijke begeleiding en in een coachende rol, zorgt Avanti K1ds ervoor dat ook deze kinderen en jongeren zich weer begrepen voelen. Ze ervaren dat er oplossingen zijn voor hun problemen en dat er mensen zijn die hen willen helpen. Dat creeërt rust in hun hoofd en in het gezin.

Wij zijn er voor jou!

Hoe kunnen we jouw probleem oplossen? De coach helpt je inzicht te krijgen in je eigen gedrag, hoe je reageert in verschillende situaties en reikt praktische handvatten en tips aan om je gedrag blijvend te veranderen.

 

De coach is er enkel en alleen voor jou!

Samen doelen stellen

Het kan zijn dat je het moeilijk vindt om je ouders te vertellen wat er speelt of hoe je je voelt. Het gevolg is dat je met problemen blijft zitten die om een oplossing vragen. En dat kost onnodig veel energie! Samen met je coach bepaal je waar jullie aan gaan werken en bespreken jullie de behaalde resultaten.

PGB en gemeente

Avanti K1ds werkt samen met een aantal gemeenten in Limburg. Deze gemeenten weten Avanti K1ds te vinden voor het bieden van begeleiding aan kinderen en jongeren bij de verschillende hulpvragen die ze hebben. De begeleiding wordt in deze gevallen gefinancierd vanuit een PGB.


De juiste coach

Maatwerk staat voorop bij Avanti K1ds. Daarom vinden wij het belangrijk dat jij aan de slag kunt gaan met de juiste coach. Er vindt daarom altijd eerst een klikgesprek plaats om te kijken of jij je prettig voelt bij de coach. Om de beste resultaten te behalen, werken we samen met o.a. leerkrachten, (ortho)pedagogen en jongerenwerkers met kennis van leer- en gedragsproblemen.

Avanti K1ds biedt de juiste aandacht voor kinderen en jongeren op het gebied van gedrag, leren, sociaal-emotionele ontwikkeling en school.

Avanti K1ds is aangesloten bij SKJ kwaliteitsregister t.b.v. jeugd- en jongerenwerk.
Avanti K1ds is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder Kvk-nummer 59556463.

Avanti K1ds heeft een privacyverklaring die hier te lezen is.